Viestintä (CMS)

Kotimaisia, toimivia ja tehokkaita ratkaisuja

ATLANTIS.platform

ATLANTIS.platform sisältää täydellisen julkaisujärjestelmän (CMS) Internet-, Intranet- ja Extranetpalveluiden sisällön monikanavajulkaisemiseen.
 
Julkaisujärjestelmän avulla sivustojen toteuttaminen ja ylläpitäminen on helppoa ja nopeaa. Sivustossa voi olla rajoittamaton määrä sivuja ja sivustopolkuja. Sivut voivat olla myös salasanasuojattuja, ajastettuja, valikossa näkymättömiä ja pääsivuston alasivustoja. Sivuston sivut on html5 ja css3 standardien mukaisia. Sivuille voidaan lisätätä halutut nostot, ilmoitustaulut, lomakkeet, kuvakarusellit, vaihtuvat bannerit ja erilaiset linkitykset muihin palveluilhin, kuten facebookkiin, twitteriin jne.
 
Sivuston editori on ns. wysiwyg eli sivujen sisältöjä muokataan samankaltaisessa näkymässä kuin vaikkapa teksinkäsittelysovellus tarjoaa. Sivustojen kuva- ja muu liitetiedostomateriaali hyödyntää automaattisesti Digistore tuotteemme tarjoamia palveluita.
 
Tarjoamme myös verkkotunnuksiin liittyvät palvelut tunnusten hakemisesta nimipalveluiden ylläpitämiseen. Voimme tarvittaessa tarjota myös sähköpostipalvelut omilla palvelimillamme.

Julkaisujärjestelmän lisäksi kokonaisuuteen sisältyy:

  • postitettavat verkkolehdet
  • kontaktirekisteri monipuolisin luokitteluin, voidaan käyttää verkkolehtien postituksessa osoiterekisterinä
  • www-kyselyt
Mikäli tarvitset monipuolista, tehokasta ja joustaa julkaisujärjestelmää julkisen tai suojatun Internet sivuston toteuttamiseen, niin ota yhteyttä!
 
Esimerkkisivustona Bioenergia ry:n kotisivut osoitteessa:
http://www.bioenergia.fi/
 
 

Ohjelmointiprojektit

Olemme pitkän toiminta-aikamme kuluessa saaneet luotettavan ja monipuolisen ammattitaidon erilaisten web-teknologiaan perustuvien ohjelmointiprojektien läpiviemiseen. Viimeisimpiä toteutuksia on erittäin monipuilinen lämmitysvaihtoehtojen vertailulaskuri osoitteessa:
 
 
 

Asiakkaitamme