Aineistonhallinta (DAM)

Kotimaisia, toimivia ja tehokkaita ratkaisuja

 

ATLANTIS.digistore (DAM) - kotimainen ratkaisu aineistonhallintaan

Digitaalisen aineiston tehokas hallinta on päivä päivältä haastavampaa ja tarpeellisempaa jokaisessa organisaatiossa. Aineistoa syntyy yhä enemmän ja enemmän, sen löytäminen, tallentaminen, muokkaaminen ja jakelu vaatii jatkuvasti enemmän työtä ja muita resursseja. Suurin osa aineistosta on jo sähköisessä muodossa, mutta sen etsiminen omalta koneelta tai yhteiseltä tiedostopalvelimelta voi olla hyvinkin haastavaa. 
Ja missä onkaan esitteen viimeisin versio? Onko se oikea versio varmasti kaikilla asianosaisilla? Ja kenelle se pitikään toimittaa ja miten? Jokohan maikkarilta tuli se muutettu versio vai eikö sittenkään...?
 
Tarjoamamme ratkaisu ATLANTIS.digistore tehostaa merkittävästi digitaalisen aineiston käsittelyä. Sovelluskohteita ovat kuva- ja mediapankit, dokumenttienhallinta, brändinhallinta ja kaikenlainen digitaalinen aineistonhallinta (DAM) ylipäätään. Digistore on pilvipalvelu, missä aineisto pysyy varmassa tallessa ja kaikkien asianosaisten saatavilla aika- ja paikkariippumattomasti - tarvitset vain yhteyden Internetiin.
 
ATLANTIS.digistore on yksi markkinoiden monipuolisimmista aineistonhallinnan kokonaisratkaisuista, sisältäen muun muassa seuraavat toiminnot:
 • selainkäyttöinen, laaja selaintuki, intuitiivinen käyttöliittymä, näyttävä ja käytettävä, responsiivinen
 • erittäin monipuoliset mahdollisuudet aineiston luokitteluun, metatietojen lisäämiseen ja hakuihin
 • automaattisia ilmoituksia halutuista tapahtumista, esimerkiksi uuden aineiston lisäämisestä tiettyyn paikkaan tai tiettyjen käyttäjien toimesta jne.
 • tukee kaikkia tiedostoja ja tiedostomuotoja, näyttää ja hyödyntää metatietoja  (iptc, exif, xmp jne.), siirtopalkki, ilmoitukset siirroista, lokitoiminnot
 • osaa käsitellä pakkausarkistoja zip/rar jne. (pakkaa ja purkaa, myös hakemistorakenteet)
 • osaa tehdä laadukkaita kuvakonversiota tiedostomuotojen välillä sekä väriprofiilista toiseen, massakonversiot kuvakokoelmalle, automaattiset konversiot
 • sisältää kuvankäsittelytoimintoja: koko, rajaus, terävöitys jne.
 • videoiden toistaminen ja muunnoksia videomuodosta toiseen, mp4 videon striimaus
 • Youtube integrointi
 • sisältää monipuoliset käyttöoikeuskäytännöt: ryhmät, käyttäjät, kansiot, dokumentit
 • sisältää monipuoliset aineistokoritoiminnot: aineiston suojattu jakelu, pysyvät tallennetut korit, julkinen kori esimerkiksi www-sivulle upotettuna
 • aineiston jakelu sähköpostilla linkkinä tai liitteenä, postituslistat
 • räätälöitävä näkymä asiakkaan julkisiin aineistokoreihin/aineistokokoelmiin, aineistokarusellit, aineiston upotus muihin sivustoihin
 • näköislehtien tekeminen Pdf tiedostoista
 • tiedostojen kommentointi. Pdf tiedostojen kommentoinnin lisääminen tiedostoon (pdf annotation).
 • + paljon muuta
Visuaalisuus ja toiminnallisuus mukautuu asiakkaan tarpeisiin alkaen kirjautumisosoitteesta ja - sivusta.

Työnkulku

Palvelu sisältää työnkulun hyväksymiskäytäntöineen. Tämä ominaisuus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ulkopuolisia tahoja käytettävissä sisällöntuotantoprojekteissa (esim. mainokset, esitteet, kampanjat).
 
Työnkulku koostuu projektin perustiedoista, siihen liittyvistä tiedostoista ja viestintäosiosta. Viestinnässä voidaan keskustella projektista yleisessä tasolla ja lisäksi kommentoida yksittäisiä tiedostoja. Pdf tiedoston kommentit voidaan liittää mukaan alkuperäiseen tiedostoon (pdf annotation) tai ottaa ulos palvelusta omana pdf tiedostona. Viestintäosiossa voidaan käydä keskustelua myös pikaviestityyppisesti (chat) ja viestit voidaan automaattisesti lähettää myös sähköpostiin.
 
 
 
 
 
Medianhallintajärjestelmämme on monipuolisuudestaan ja kattavuudestaan huolimatta erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. 
Pyydä meitä esittelemään sitä joko luoksesi tai vaikkapa sähköisesti Skypen (Lync) tai vastaavan palvelun kautta. Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika!
Voimme esittelyn jälkeen avata teille demopalvelun, missä voitte rauhassa tutustua palvelun ominaisuuksiin ja soveltuuvuuteen teidän tarpeisiinne.
 
 

Asiakkaitamme