Tarjoamme monipuolisia IT-ratkaisuja työturvallisuuteen, turvallisuusjohtamiseen, digitaaliseen aineistonhallintaan, yrityksen tuottavuuden kehittämiseen ja sähköiseen viestintään. Ratkaisumme ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita, responsiivisia ja toimivat normaaleilla selaimilla.

Mobiilisovelluksemme toimii Android ja IOS ekosysteemeissä. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista. Toimitamme palvelut asiakasystävällisesti pilvipalveluna (SaaS).
Uudessa sivustossamme osoitteessa www.havaitse.fi voit tutustua meidän käytännössä ilmaiseen ennakoivan työturvallisuuden ja toimivan turvallisuusjohtamisen palveluumme.

Kerromme siellä miten voit tehokkaasti vähentää työtapaturmia, todistetusti lisätä tuottavuutta ja varmuudelle täyttää lakisääteiset velvoitteet ennakoivassa työturvallisuudessa. Kaikki tämä käytännössä ilmaiseksi ja riskittä. Käypä kurkistamassa, mistä on kyse. Turvallisesti töissä, terveenä kotiin!

Tutustu sivustoon

Työturvallisuusblogistamme www.havaitse.fi/blog löydät monenlaisia kirjoituksia liittyen työturvallisuuteen ja yrityksen kehittämiseen yleisesti.

Tervetuloa seuraamaan blogia

TYÖTURVALLISUUS (HSEQ)

ATLANTIS.evolution: Ennakoiva työturvallisuus, turvallisuusjohtaminen, riskien arviointi, turvallisuushavainnot, työnkehittäminen, innovointi, työn jatkuva parantaminen, hiljaisen tiedon hallinta, käyttöturvatiedotteiden hallinta ja vuoropäiväkirja.

Lue lisää ja ota yhteyttä

AINEISTONHALLINTA (DAM)

ATLANTIS.digistore: Kotimainen digitaalinen aineistonhallinta, mediapankki, kuvapankki, näköislehdet pdf tiedostoista, brändinhallinta ja dokumenttienhallinta.

Lue lisää ja ota yhteyttä

VERKKOVIESTINTÄ (CMS)

ATLANTIS.platform: Sähköisen viestinnän julkaisujärjestelmä (CMS) Internet, Intranet ja Extranet, verkkolehdet, kontaktienhallinta ja erikoissovellukset.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Toimivat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin vuodesta 1996

Työtapaturmat SuomessaTyötapaturmaa vuodessa

Päivää keskimäärin poissaoloa

Yhden tapaturman keskimääräinen hinta

Jo yhden työtapaturman aiheuttamilla keskimääräisillä kustannuksilla voit saada käyttöösi vuodeksi ennakoivan työturvallisuuden kokonaispalvelun - turvallisuushavainnot, työpaikkaselvitykset, vaarojen ja riskien arviointi.

Luo avullamme turvallinen työympäristö ja säästä!


Lue lisää

ATLANTIS.evolution - ennakoiva työturvallisuus, tavoitteena nolla tapaturmaa

ATLANTIS.evolution on monipuolinen kehittyvä ratkaisu ennakoivan työturvallisuuden ja työnkehittämisen tarpeisiin sekä sähköisen vuoropäiväkirjan hyödyntämiseen.

ATLANTIS.evolutionin palveluita ovat:

  • - aloitteiden, innovaatioiden, kehitysideoiden, hiljaisen tiedon, auditointien ja reklamaatioiden hallinta
  • - turvallisuushavainto: turvallisuushavaintojen ilmoittaminen ja tallentaminen, myös mobiilisovellus Atlantis Platform (AP)
  • - vaarojen tunnistus ja riskien arviointi
  • - työpaikkaselvitys: työpaikkaselvitysten laadinta ja raportointi
  • - tapaturmailmoitukset, myös sähköinen siirto vakuutusyhtiöön
  • - käyttöturvatiedote: käyttöturvatiedotteet / käyttöturvallisuustiedotteet, hallinta, muokkaus, haku
  • - vuoropäiväkirja

Palveluista voidaan koostaa juuri asiakkaan tarpeita vastaava kokonaisuus.

Lue lisää

Asiakkaitamme